کانادا مهاجرت کارآفرینی پرنس ادوارد

مهاجرت کارآفرینی پرنس ادوارد

درباره جزیره پرنس ادوارد

جزیره بزرگ پرنس ادوارد جزو استان‌های شرقی کاناداست. این استان کانادا، نسبت با سایر استان‌ها از جمعیت و مساحت کمتری برخوردار است. اقتصاد جزیره پرنس ادوارد در حال رشد است و پایه آن را کشاورزی، شیلات و جهانگردی تشکیل می‌دهد. از طرفی دیگر از کارآفرینان در این استان بسیار حمایت می‌شود که می‌توان از نمونه‌های آن به جذب کارآفرینان با استعداد از طریق برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد اشاره کرد.

مهاجرت کارآفرینی پرنس ادوارد

جزیره پرنس ادوارد در خلیج سنت لارنس در سواحل شرق کانادا واقع شده است. این استان کانادا توسط ژاک کارتیه در سال ۱۵۳۴ کشف شد ، و در سال ۱۸۷۳ به کانادا پیوست. اين جزیره ۲۲۴ کیلومتر طول و ۶۴ کیلومتر عرض و كمتر از ۱۶ کیلومتر از سطح دریا بالاتر است. پایتخت این استان کانادا شهر شارلوت تاون است.

درباره کانادا

دو برنامه کارآفرینی جزیره ی پرنس ادوارد بسته شدند

مهاجرت سرمایه گذاری کبک

جزيره پرنس ادوارد از تازه واردانی که تمایل دارند از فرصت های زندگی در کوچکترین استان کانادا استفاده کنند، استقبال می کند. با توجه به پیشینه به وجود آمدن کشور کانادا، جزیره پرنس ادوارد تاریخچه طولانی و با قدمت، از ورود تازه واردانی دارد که تبدیل به کارآفرینانی بزرگ و شخصیت هایی برجسته شدند.
طبق توافق هایی که میان دولت این استان و دولت فدرال کانادا انجام گرفت، به پرنس ادوارد اجازه ارائه خدمات مهاجرتی داده شد و برنامه استانی پرنس ادوارد مسئول بررسی پرونده هاي تمام تازه واردان بین المللی به جزیره پرنس ادوارد گشت.

برای مهاجرت به کانادا از طریق استانی پرنس ادوارد آیلند، اداره مهاجرت استان پرنس ادوارد آیلند مهاجرت به روش کارآفرینی را ارائه میدهد. به دليل نيازهاي جمعيتي و اقتصادي پرنس ادوارد آیلند، از متقاضیان مهاجرت به اين جزيره انتظار می رود تا از طریق زندگی، کارآفرینی و سرمایه گذاری در پرنس ادوارد آیلند تاثير مثبتي بر اقتصاد و فرهنگ اين جزیره بگذارند. از مزایای روش کارآفرینی این استان  اعطای اقامت دائم کانادا به محض ورود متقاضی به کانادا و همینطور امکان تشکیل پرونده بدون سابقه مدیریت می باشد. خلاصه شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی پرنس ادوارد آیلند به شرح زیر میباشد:

  • قصد اقامت در استان پرنس ادوارد آیلند
  • سابقه کار مدیریتی
  • دارایی خالص حداقل ۶۰۰،۰۰۰$ کانادایی
  • تعهد به سرمایه گذاری به مبلغ ۱۵۰,۰۰۰$ برای خرید یا تاسیس یک بیزینس در استان پرنس ادوارد آیلند
  • تعهد به پرداخت ۲۰۰,۰۰۰$ به صورت امانی تا زمان رفع شرط مهاجرت
  • مدیریت مستقیم کسب و کار خریداری شده در استان پرنس ادوارد آیلند
  • بازه سني ۲۱ تا ۵۹ سال
  • مدرك تحصيلي ديپلم و بالاتر
  • دانش مدرک زبان انگلیسی IELTS با نمره حداقل۴

با اقدام از این روش اقامت دائم کانادا را از ابتدا دریافت خواهید کرد.

بهترین روش های مهاجرت به کانادا

لازم به ذکر است که:
استان درخواست متقاضی را بر اساس توانایی ها، تجربه و BUSINESS PLAN ارائه شده را در مدیریت کسب و کار پیشنهادی بررسی می کند.
بعد از پذیرفته شدن BUSINESS PLAN ارائه شده، متقاضی به مصاحبه دعوت می شود. محل مصاحبه بسته به صلاحدید اداره ی مهاجرت متغیر است.
متقاضیان این روش، باید به سفر اکتشافی ۵ روزه ی استان بروند، و علاوه بر ملاقات با مقامات کسب و کار آینده نگر، فضای کسب و کاری استان را بررسی کرده و سطح زندگی را از لحاظ هزینه های سکونت، تحصیلات و … از نزدیک مشاهده کنند.
بعد از قبولی در مصاحبه، اداره ی مهاجرت انتخاب استانی متقاضی را برای اقامت دائم کانادا ارسال می کند. بعد از بررسی فدرال، یک ویزای کانادایی برای اقامت دائم در کانادا صادر خواهد شد.
بعد از ورود به کانادا، متقاضی ۲ سال فرصت خواهد داشت توافقات گفته شده را به انجام برساند. بعد از آن که متقاضی سرمایه گذاری لازم را انجام داد، مبلغ ۱۵۰ هزار دلار باقی مانده ی ودیعه نیز به او بازگردانده خواهد شد.

مهاجرت کارآفرینی پرنس ادوارد

در سال ۲۰۱۸ جزیره‌ی پرنس ادوارد (PEI)  اعلام کرد که: برنامه‌‌های کارآفرینی، مالکیت ناقص و مالکیت ۱۰ درصدی را تعطیل می‌کند. جدیدترین پذیرش (Draw) این استان آتلانتیک در ۲۰ سپتامبر سال جاری برگزار خواهد شد و پس از آن دیگر هیچ درخواستی پذیرفته نمی‌شود. شایان ذکر است که پس از بررسی‌هایی که توسط دولت فدرال انجام شد و چند سازمان خبری شواهدی مبتنی بر سواستفاده از این دو برنامه را یافتند، جنجال‌ها و حواشی زیادی درباره‌ی برنامه مالکیت ۱۰۰ درصدی و مالکیت ناقص به وجود آمد. این دو برنامه به کاندیداها اجازه می‌دادند که در ازای تاسیس کسب و کار در استان و جزیره‌ی پرینس ادوارد، اقامت دائم این استان را دریافت کنند.

من جمله شرایط این دو برنامه ارسال مبلغ ۲۰۰ هزار دلاری (به دلار کانادا) به صورت وجه امانی بوده است که پس از برآورده شدن برخی از شرایط، این مبلغ یا به صورت کامل و یا ناقص به فرد سرمایه گذار بازگردانده می‌شد. اما مشخص گشت که بسیاری از افرادی که اقامت دائم آن‌ها تایید شده بود اصلا در استان PEI کسب و کاری تاسیس نکرده‌اند. دولت PEI طی اعلامیه‌ای بیان داشت که:«نگرانی‌ها از آنجایی آغاز شد که تعدادی از افرادی که سپرده‌ی خود را ارسال کرده بودند، پس از ورود به پرینس ادوارد آیلند قادر به راه‌اندازی کسب و کار در این استان نبودند و پس از دریافت اقامت دائم تصمیم گرفتند به استان دیگری بروند.» از طرفی دیگر، وزیر گردشگری و توسعه‌ی اقتصادی استان پرینس ادوارد آیلند، کریس پالمر، بیان داشته است که:« ما به عنوان یک دولت باید اطمینان حاصل کنیم که برنامه‌هایمان به سود استان می‌باشد.»

تعطیلی این دو برنامه به معنای پایان مهاجرت اقتصادی به پرینس ادوارد آیلند نیست. بلکه طبق مطالب اعلام شده توسط این استان، آن‌ها به پذیرفتن درخواست‌ها از طریق برنامه ویزای کار خود ادامه خواهند داد. کاندیداها از طریق این برنامه ویزای کار موقت دریافت می‌کنند تا کسب و کار خود را راه اندازی کنند و تنها در صورتی که شرایط عملکردشان مورد تایید قرار بگیرد اقامت دائم را اخذ می‌کنند.

 

 

. . .
برای دریافت خبرنامه‌ی ما عضو شوید!
ما برایتان مزاحمت ایجاد نمی کنیم
مطلب بعدی
Caregivers
Caregivers