کارآفرینی و اشتغالزایی مهاجران در کانادا- بیشتر از خود کاناداییهاست
کارآفرینی و اشتغالزایی مهاجران در کانادا، بیشتر از خود کاناداییهاست!
طی مطالعهای که اخیرا بانک توسعهی کسب و کار کانادا انجام داده مشخص شده است که مهاجران بیشتر از کاناداییها کسب و کار راه میاندازند و کارآفرینی میکنند. کسب و کار مهاجران سریعتر رشد میکند و نرخ اشتغالزایی خالص هر یک از آنها بیشتر از متوسط متولدین خود کانادا است.
بانک توسعهی کسب و کار کانادا میگوید نرخ کارآفرینی مهاجران تازهوارد دو برابر متولدین کانادا است و این بدین معنی است که مهاجران دو برابر بیشتر از کاناداییها پروژهی کارآفرینی خود را تحقق میبخشند. منظور از کارآفرینی مواردی اعم از راهاندازی کسب و کار از صفر یا خریداری کسب و کار و تجهیزات است.
در سال ۲۰۱۸، تعداد کارآفرینان تازه وارد به ۲۵۱۶۰۰ نفر رسید که نسبت به سال ۲۰۰۶ رشد ۲۲ درصدی داشته است. با توجه به اینکه انتظار میرود مهاجران تا سال ۲۰۳۲ ، ۸۰ درصد جمعیت کانادا را تشکیل بدهند بانک توسعهی کسب و کار کانادا پیش بینی میکند که این روند طی دهههای آینده ادامه یابد. همراه با مهاجران، زنان، جوانان و سالمندان کانادا نیز به کارآفرینی روی آوردهاند.
پر استرس اما ثمربخش
بانک توسعهی کسب و کار همچنین رضایت شغلی در کارآفرینان را بررسی کرده و دریافته که گرچه ادارهی کسب و کار پراسترس است اما کارآفرینان از شغلشان راضی هستند. حدود ۹۰ درصد کارآفرینان اعلام کردهاند که از شغلشان راضی هستند. در مجموع، از ادارهی کسب و کارشان لذت میبرند، برای کار کردن هر روز انگیزه دارند و از پیشرفت کسب و کارشان رضایتمند هستند.
کارآفرینان همچنین به غیر از پول انگیزههای دیگری هم دارند. استقلال، خودمختاری، انعطاف پذیری، شور و شوق و رضایت درونی از انگیزههای برتر کارآفرینان است. راه رسیدن به تاسیس کسب و کار راه سادهای نیست. سه چهارم کارآفرینانی که از آنها نظرسنجی شده گفتهاند که در مقایسه با کارمندانی که برای شرکتها کار میکنند آنها باید با ناامنی مالی، استرس زیاد و فقدان مزایا دست و پنجه نرم کنند.
حدود یک سوم کسب و کارهای جدید ظرف مدت پنج سال اول تاسیس ورشکست میشوند و کمتر از نیمی از آنها پس از ده سال هنوز فعال هستند. گذشته از این، مهارتهایی هستند که با آموختن آنها میتوان به موفقیت و رضایت در این کار دست یافت.
مهارتهای مدیریتی، فنی و هدفمندی
افراد هدفمند که در مواجهه با شکست ناامید نمیشوند و جا نمیزنند، در کارآفرینی به موفقیت میرسند. مطالعات زیادی در مورد رابطهی بین کارآفرینی و هدفمندی (شور و شوق زیاد برای ادامه کار) انجام شده که نتابج مثبتی به دست آوردهاند. افرادی که استقامت و شوق زیاد دارند و به اصطلاح کم نمیآورند بیشتر به سمت رسیدن به اهداف بلند مدت خود تلاش میکنند.
بانگ توسعهی کسب و کار بین سطح مهارتهای مدیریتی و فنی کارآفرین و رضایتمندی او از کار خود رابطهی مستقیم و محکمی پیدا کرده است. مهارتهای فنی مورد نظر بانک توسعه کسب و کار عبارتند از:
- مدیریت مالی
- بازاریابی و فروش
- مدیریت منابع انسانی
- مدیریت عملیات
- برنامه ریزی استراتژیک
مهارتهای مدیریتی را هم به چهار دستهی زیر تقسیم کرده است:
- مدیریت سازمانی
- مدیریت افراد و رهبری
- نوآوری
- شبکه سازی
در این مطالعه، مهارتهای مدیریتی بازاریابی و شبکهسازی تاثیر مستقیم بر افزایش فروش داشته است. نوآوری و مدیریت سازمانی نیز رضایت از کارآفرینی را به همراه داشته است.